tcs

Annonse


IT-nettsted avslørt

tcsTech Central Station utga seg for å være et seriøst nettsted for teknologinyheter. Etter at Washington Montly truet med å avsløre arbeidsmetodene valgte nettstedet å tilkjennegi sin skjulte agenda.

Lobbyselskap står bak

Vel, kanskje ikke helt, men for lesere som sjekker sidene grundig nok finnes det en liten endring i sidene som omhandler selskapet bak nettstedet. Her heter det at TCS utgis av DCI-group, L.L.C. Tidligere het det bare at L.L.C. stod bak nettstedet.

DCI har som uttalt mål å drive lobbyvirksomhet og opinionspåvirkning i Washington. Men i stedet for å skrive artikler spesialiserer DCI-seg på å starte undergrunnsbevegelser finansiert av sine oppdragsgivere. Det innebærer blant annet kampanjer der det skrives brev til redaktører og arrangeres telefonoppringninger til politikere.

TCS er et nettsted som skriver om teknologi og politikk.

Kobling

TCS har riktig nok en fotnote som sier at meningene som er gjengitt står for tekstforfatterens regning, og ikke nødvendig vis er i samsvar med meningene til noen bedrift eller organisasjon. Men det er slående hvor ofte TCIs journalister og sponsorer har sammenfallende syn, skriver Washington Montly.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse