Motorola C550

Annonse


Nye telefoner fra Motorola

Motorola C550Flere av de nye modellene er allerede tilgjengelige i Europa, mens slippes nå også i resten av verden. Men ingen av dem har hittil dukket opp i norske butikker.

Ringetone-mikser

Telefonene innholder det meste vi har blitt vant til fra de store mobilprodusentene, men det er lite som skiller Motorola fra de andre. Det måtte i så fall være miksepulten for polyfoniske ringetoner, som finnes på C250.Toppmodellen C550 har integrert kamera i VGA-kvalitet, MMS, Java-støtte og redigerbare ringetoner.

Ett steg ned ligger C450 med mye av de samme funksjonene, men uten kamera.

Folketelefon til jul

C250 er en typisk ungdomstelefon med nedlasting av video, bilder og musikk fra MTV, samt java-spill. Egen mikser for polyfoniske ringetoner og frekk design.

Annonse


C343 er en funksjonsrik telefon for massemarkedet, med utskiftbare deksler. Den er bare tilgjengelig i USA og Latin-Amerika foreløpig.

C200 er ennå ikke tilgjengelig i Europa, men er ventet før jul. Det er en enkel begynnertelefon som ikke er ment for de kravstore.

Ny V-modell

Alle Motorolas nye telefoner er uten lokk, bortsett fra V150, som r den nyeste i den karakteristiske V-serien. Modellen er nesten identisk med V50, men har fått en liten designmessig oppussing.

Du kan lese mer om de nye Motorola-telefonene på Motorola.com.

C450

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse