DVD X Copy Platinum

Annonse


Milliongave fra DVD-kopister

DVD X Copy Platinum

Hver gang 321 Studios selger en DVD X Copy Platinum-pakke med LiteOn DVD-brenner fra sine nettsider eller fra utsalgsbutikken i St. Louis neste år, vil $25 (175 kroner) gå til Electronic Frontier Foundation.

DVD X Copy er blant verdens beste og mest brukte programmer for å kopiere DVD-filmer.

I retten

321 Studios kjemper for tiden i det amerikanske rettsapparatet mot en samlet filmbransje, som mener de har forgrepet seg på den mye omstridte kopieringsloven Digital Millennium Copyright Act (DMCA) ved å markedsføre og selge et produkt som gjør det mulig å forbigå kopibeskyttelsen på DVD-plater.

Annonse


EFF jobber for å fremme forbrukeres rettigheter på nettet, og er som regel skarpt kritisk til all lovgivning og teknologi som bevisst innskrenker disse – inkludert kopibeskyttelse som gjør produkter vanskeligere å bruke og lovvedtak som DMCA.

Se forøvirg pressemeldingen fra 321 studios på www.eff.org

Annonse