pinnacle instant dvd

Annonse


Høstslipp fra Pinnacle

pinnacle instant dvdMest kjent er selskapet nok for sitt prisbelønnede redigeringsprogram Studio 8. Med Studio-serien gjorde Pinnacle det mulig for hvem som helst å redigere videofilmer med et bra resultat. Brukergrensesnittet og funksjonaliteten sørget for at videoredigering ikke ble stort vanskeligere enn å skrive et brev i Word-format.

Men Pinnacle har også en rekke andre programmer som kan komme videofotografer til gode. Nå oppgraderer og utvider de produktspekteret.

InstantCopy

InstantCopy er et kopieringsprogram som er beregnet på duplisering av DVD-film til innspillingsbare DVD-plater, overføring av innhold fra en DVD-plate til en CD-plate og kopiering av CD-plater. Versjon 8 av programmet har fått tre store forbedringer; raskere kopiering, økt mulighet for personlige innstillinger samt mulighet til å lagre komplette DVD-filmer på en datamaskins harddisk ved å lagre en film som disc image for deretter å kunne spille filmen på datamaskinens DVD-spiller.

InstantCD/DVD

Versjon 8 av programvaren styrker ytterligere dens posisjon og rykte som programmet som har best driftssikkerhet og samtidig er raskest, mest brukervennlig og komplett når det gjelder oppretting av alle typer innspillingsbare media. Programmet benytter perceptual requantization-teknologi, som gjør at forskjellen mellom originalen og DVD-kopien blir nærmest helt ubetydelig.

Annonse


– Kopieringsprogrammet er ett av de raskeste som finnes blant annet takket være Direct-to-Disc, som takler koding og brenning fra plate til plate simultant. InstantCD/DVD er det mest komplette kopieringsprogrammet takket være full mp3-støtte med tillegg av InstantAudio, som kan integreres med Steinberg myMP3PRO. Programmene InstantCopy versjon 8, InstantDrive for forhåndsgransking av DVD-filer før kopiering og InstantCinema for å se på VCD-, SVCD- og DIVX-videofiler følger med, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Instant PhotoAlbum

– Den nye programvaren gir alle som har et digitalkamera sjansen til raskt og enkelt å organisere foto- og videofiler til interaktive bildespill som er komplette med menyer og musikk. Brukeren overfører på noen minutter filene fra et digitalkamera til programmet for oppretting av personlige bildespill med musikk, bildeoverganger og effekter. Resultatet kan deretter brennes til en CD- eller DVD-plate og ses på TV ved hjelp av en DVD-spiller eller på dataskjermen.

Instant VideoAlbum

– Programvaren gir alle som har hjemmevideoer muligheten til å beskytte og distribuere dem gjennom et par enkle trinn. For arkivering kan videofilmene kopieres fra et analogt eller digitalt videokamera til innspillingsbare DVD- eller CD-plater. Hvis man vil kopiere noen av sine videofilmer kan man lett overføre dem til datamaskinen og legge dem i et videoalbum komplett med menyer og deretter brenne dem til en CD- eller DVD-plate. Resultatet kan deretter vises ved hjelp av en DVD-spiller. Brukeren kan også forbedre bilde- og lydkvaliteten før kopiering.

Pris og tilgjengelighet

– InstantCopy Version 8 koster 290 kroner, InstantCD/DVD koster 490 kroner, Instant PhotoAlbum koster 290 kroner og Instant VideoAlbum koster 390 kroner. Samtlige priser er inklusiv moms og produktene er tilgjengelig for salg nå, heter det i pressemeldingen.

Annonse