Canon laser

Annonse


Canon med kjapp liten laserskriver

Canon laserDen lille skriveren bruker AIR-teknologi (Automatic Image Refinement) for å gi en oppløsning på tilsvarende 2400 x 600 dpi- en av de høyeste oppløsningene for en skriver i dagens marked. Ingen oppvarmingstid og første utskrift på mindre enn 10 sekunder gjør Laser Shot LBP3200 til en av de raskeste med første utskrift i denne klassen.

Royalty

Canon oppfant laserskriveren tidlig i 1980-årene. Den skaffer fremdeles inntekter i form av royalty fordi den patenterte teknologien er å finne i andre populære leverandørers maskiner.
– Med Laser Shot LBP3200 treffer vi de tre områdene som betyr mest for vår kunder: Hastighet, størrelse og oppløsning, forklarer Hege Kolberg, produktsjef hos Canon Norge. – Laser Shot LBP3200 er et av Canons fremstøt for igjen å stadfeste sin lederrolle i laserskrivermarkedet».

Raskere, intuitiv utskrift

Årsaken til Laser Shot LBP3200’s høye utskriftshastighet på 18 s/m er bruken av Canons CAPT (Canon Advanced Printing Technology) skriverdriver og ScoA-teknologi (Smart Compression Architecture). I motsetning til vanlige skrivere som i stor grad er avhengig av å bruke skriverens minne til databehandling, rastermåler CAPT-driveren utskriftsjobben, og ScoA komprimerer dataene før de sendes til skriveren. Dette reduserer minnet som kreves og eliminerer den vanlige flaskehalsen ved utskriftsbehandling.

Skrivermotoren mates med data raskt nok til å holde den i gang i full hastighet via USB-grensesnittet. Resultatet er raskere, fortløpende utskrift.

Annonse


CAPT benytter også et intuitivt grafisk brukergrensesnitt som tillater kontroll av alle skrivervariabler fra Windows skrivebordet

Alt-i-ett kassett

Canons alt-i-ett kassett integrerer de viktigste elementene ved en laserskriver – toner, trommel og renseenhet – i en enhet. Ved raskt og enkelt bare å sette inn en ny kassett, erstattes alle kjerneelementer som kan slites ut, og man får faktisk en helt ny skriver på skrivebordet. Hver kassett har en kapasitet på hele 2.500 A4 sider med 5% dekning, melder Canon.

Annonse