LG mobiler

Annonse


LG-kunder er mest fornøyd

LG mobilerDet er av sine egne man skal ha det. Amerikanske kunder rangerer tre asiatiske mobilprodusenter høyere enn hjemmeprodusenten Motorola.

Design

I undersøkelsen gjennomført av J.D. Power & Associates, har kundene sagt sitt om design, funksjonalitet, brukervennlighet, batterikapasitet og holdbarhet. LG Electronics lå i toppskiktet innen alle fem områder, men scoret høyest på design.

Totalt fikk LG 121 poeng. etterfulgt av Samsung (117) og Sanyo (116). Motorola fikk 102 poeng, like over gjennomsnittet på 100 poeng.

Forskjeller

Det er store forskjeller mellom markedet i USA og markedet i Europa. I USA er LG nå størst også i volum, med en markedsandel på 25 prosent. Her hjemme dominerer Nokia, Sony Ericsson og Siemens, mens Samsung bygger seg langsomt opp. Nå kommer også LG med nye og spennende modeller for det norske markedet, men ennå er det for tidlig å si noe om hvordan disse modellene vil bli mottatt.

Annonse


Det er også tekniske forskjeller mellom de amerikanske og de europeiske nettene.

Mange vil bytte

Undersøkelsen viser ellers at 42 prosent av amerikanerne sier de vurderer å bytte telefon innen ett år. Tilsvarende tall i fjorårets undersøkelse var 37 prosent.

Her er poenglisten slik den presenteres av J.D. Powers & Associates:

To koranske merker topper statistikken.

Annonse