Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Napster med kontantkort

Napster lanserer nå kontantkort for barn og unge som ikke har tilgang til kredittkort. Kortene vil koste ca. 100 kroner stykket.

Napster
Du kan laste ned 15 sanger med et kort til 14.85 dollar. Deretter må du kjøpe et nytt, melder CNN.

Andre nettbaserte musikkbutikker har så langt ignorert den aller yngste delen av befolkningen, som går på lommepenger og ikke kredittkort. Samt foreldrene deres, som gjerne vil kjøpe musikk som gave uten å være abonnenter på nettet.

Versjon 2 i morgen

Napster tror at tilbudet vil slå an hos de yngste, som er mer låt-orienterte enn album-orienterte.

Filnedlastingstjenesten Napster hadde 60 millioner brukere før platebransjens advokater fikk lagt dem ned i fjor. Restene ble kjøpt av Roxio (kjent for brenneprogrammene Easy CD Creator og Toast) Den 8. oktober ble tjenesten relansert som betaltjeneste. Versjon 2.0 av ny-Napster skal være klar klar i morgen, men leverer heller ikke denne gangen til kunder utenfor USA.

Napsters farligste rival, Apples allerede godt etablerte iTunes Music Store, har allerede innført kontantkort.

Annonse
Stikkord: fildeling, internett, lydogbilde