Hopp til navigasjon Hopp til innhold

T610 blir T630

Sony Ericsson lanserte to nye telefoner denne uken. I skyggen av P900 kom oppfølgeren til selskapets største suksess, T610.

T630 Sony Ericsson
Mens pressen flokket seg om P900 var oppmerksomheten rundt Sony Ericssons andre nylansering, T630 noe mer tilbakelent.

Solskinn

T630 skiller seg ikke vesentlig fra T610, verken i form eller innhold. Fargen er ny, og telefonen skal ha fått en skjerm som tåler sollys. Det er den samme skjermen som sitter på klapptelefonen Z600, som Sony Ericsson viste for noen uker siden. Funksjonsmessig skal også disse telefonene være svært like.

Instant Messaging

T630 får en ny applikasjon som heter «My Friends», og krever at Wireless Village for øyeblikksmeldinger er installert i nettverket. Dersom denne tjenesten er implementert hos operatøren vil du kunne tjatre med venner omtrent slik du i dag kan gjøre det på Internett. Tjenesten lar deg også velge hvilket bilde vennene dine skal se når de tjatrer med deg.

Telefonen får også «bergenserfunksjon», et lite speil som gjør at brukeren kan ta bilder av seg selv.

Frosty Silver

T630 skal være klar for markedet i første kvartal neste år, og kommer i fargen «rimet sølv».

Stikkord: Mobil