Hell on earth

Annonse


Selvmord på nett krasjet server

Hell on earthBandleder i «Hell on Earth», Billy Tourtelot, sier gruppen holdt sin konsert som planlagt, men kunne ikke si noe om hva som skjedde med det planlagte selvmordet.

Annet sted

Mens bandet holdt sin konsert på hemmelig sted i St.Petersburg, skulle en dødssyk tilhenger ta sitt liv for åpent kamera på en annet sted i byen.

Selvmordet ble imidlertid aldri vist på bandets nettside, slik det var annonsert. I følge Jason Trindade i det San Diego-baserte selskapet som drifter bandets nettsider, skal en flom av henvendelser ha fått serveren til å knele.

Medvirkning

Tourtelots kunngjøring om at bandets nettsider ville direkteoverføre den syke tilhengerens selvmord fikk myndighetene i St.Petersburg til å bannlyse konserten. Dersom selvmordet gjennomføres risikerer Tourtelot 15 års fengsel for medvirkning.

Annonse


Selv har personen som skulle begå selvmordet sagt at han gjorde det for å markere et standpunkt om at en hver må kunne bestemme selv om han vil leve eller ikke.

Uklart

Myndighetene i St.Petersburg har ikke fått melding om noe dødsfall som kan indikere at selvmordet like vel ble gjennomført. Det er heller ingen andre som har kunnet si noe om hvorvidt selvmordet gikk etter planen, skriver Australian IT.

Annonse