Nokia Image Frame 1

Annonse


Bilderamme med SIM-kort

Nokia Image Frame 1Rammen kommer i to ulike versjoner. Den første er uten SIM-kort, og kan vise bilder du overfører via infrarødt fra telefonen din. Bildene lagres i bilderammen og kan vises frem ett og ett, eller som en serie av lysbilder.

LCD

Kapasiteten på rammen er 50 bilder, og rammen skal være i salg før jul. Hva den kommer til å koste vet vi imidlertid ikke noe om. Skjermen skal være på 5 tommer og ha en fargedybde på 4.096 farger. Det er med andre ord ikke det ypperste vi har sett av LCD-teknologi.

MMS

Over nyttår kommer oppfølgeren, som er en tilsvarende bilderamme med innbygget SIM-kort. Da trenger du ikke lenger å være i nærheten for å overføre bilder. Rammen kan ta imot MMS-meldinger og vise bildene direkte på skjermen. Om den vil støtte SMILE (MMS i sekvenser) kunne ingen på Nokias pressekonferanse si noe om.

Gave idé?

Rammene heter Nokia Image Frame og kan kanskje bli en morsom gave til noen som bor langt unna. Hva norske bestemødre måtte mene om å få slekta presentert i elektronisk form bak glass og ramme vet vi fint lite om. Men for kr. 2,50 (en MMS) kan du altså bytte ut bildet i rammen så ofte du måtte ønske.

Annonse


Nokia vil i tillegg komme med en miniatyrutgave av rammen der bildet er plassert i et smykke.

Denne rammen viser bildene du har i mobiltelefonen din!

Annonse