Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Billig kameramobil

Sony Ericsson vil etter det ITavisen.no erfarer om kort tid komme med en kameramobil i budsjettklassen.

T620 snikfoto
Den nye kameramobilen har høyere modellbetegnelse enn suksessmodellen T610, men skal like vel være enklere utstyrt.

Konkurranse

Sony Ericsson T610 har alt du kan finne av funksjonalitet i en mobiltelefon. Her er Bluetooth, kamera, MMS, fargeskjerm, e-post, java og synkroniserbar kalender med avtalebok og romslig adresseliste. Dessuten er den liten og kompakt, har aluminiumsdeksel og er rimeligst av alle mobiltelefoner i denne klassen. De største svakhetene ved T610 er enkelte mangler i Java-støtten og en skjerm som er tilnærmet ubrukelig i sollys.

For å hindre at T620 skal komme i direkte konkurranse med T610 skal den derfor være gjort mindre attraktiv en forgjengeren.

Lettversjon

I praksis betyr det mer plast, og trolig også noe redusert funksjonalitet, på samme måte som T300 ble en T68i i lettversjon.

Telefonen er omtalt i nyhetsgrupper på Internett, og nå er også det første bildet av det som angivelig skal være T620 lekket ut. Bildet bærer preg av å være et snikfotografi, trolig tatt med en kameramobil under dårlig belysning. Vi aner like vel konturene av en telefon som er svært lik T610 i form, men som har fått annerledes taster og bakgrunnsbelysning også mellom tastene.

TFD-skjerm med 65.000 farger

Det blir også hevdet at telefonen skal ha samme skjerm som den annonserte Z600. Stemmer dette vil T620 ha en TFD-skjerm som også fungerer i sollys.

Så gjenstår det å se hva som skjer med Bluetooth og telefonens øvrige funksjoner.

Stikkord: Mobil