T620 snikfoto

Annonse


Billig kameramobil

T620 snikfotoDen nye kameramobilen har høyere modellbetegnelse enn suksessmodellen T610, men skal like vel være enklere utstyrt.

Konkurranse

Sony Ericsson T610 har alt du kan finne av funksjonalitet i en mobiltelefon. Her er Bluetooth, kamera, MMS, fargeskjerm, e-post, java og synkroniserbar kalender med avtalebok og romslig adresseliste. Dessuten er den liten og kompakt, har aluminiumsdeksel og er rimeligst av alle mobiltelefoner i denne klassen. De største svakhetene ved T610 er enkelte mangler i Java-støtten og en skjerm som er tilnærmet ubrukelig i sollys.

For å hindre at T620 skal komme i direkte konkurranse med T610 skal den derfor være gjort mindre attraktiv en forgjengeren.

Lettversjon

I praksis betyr det mer plast, og trolig også noe redusert funksjonalitet, på samme måte som T300 ble en T68i i lettversjon.

Annonse


Telefonen er omtalt i nyhetsgrupper på Internett, og nå er også det første bildet av det som angivelig skal være T620 lekket ut. Bildet bærer preg av å være et snikfotografi, trolig tatt med en kameramobil under dårlig belysning. Vi aner like vel konturene av en telefon som er svært lik T610 i form, men som har fått annerledes taster og bakgrunnsbelysning også mellom tastene.

TFD-skjerm med 65.000 farger

Det blir også hevdet at telefonen skal ha samme skjerm som den annonserte Z600. Stemmer dette vil T620 ha en TFD-skjerm som også fungerer i sollys.

Så gjenstår det å se hva som skjer med Bluetooth og telefonens øvrige funksjoner.

Annonse