Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny Notebook fra Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens Computers lanserer Amilo M 7400, en notebook for konsumentmarkedet.

Fujitsu Siemens Amilion
Notebooks brukes i økende grad i underholdningssammenheng, som til å se video eller spille spill. Selv om fokus i hovedsak rettes mot tynnere og lettere produkter, er det også et voksende marked for mer kraftfulle high-end notebooks, hevder Fujitsu Siemens.

Multimedia

Dagens tekniske utstyr inneholder de audio- og videofunksjoner som er nødvendig for at notebooken skal være en komplett multimedia enhet. Ny teknologi som Intel Centrino mobile technology, gjør at levetiden på batteriene er blitt lengre og maskinene lettere.

– Med lanseringen av neste generasjons AMILO maskin, møter Fujitsu Siemens Computers kravene i form av en attraktiv maskin til en pris som passer godt for konsumentmarkedet, skriver selskapet i en pressemelding.

AMILO M 7400

AMILO M 7400 bringer trådløs surfing og profesjonell mobilitet inn i hjemmet. AMILIO M 7400 er den første konsument notebook fra Fujitsu Siemens Computers som allerede er utstyrt med Intel Centrino mobile technology.

Lang driftstid

Dette øker tempoet på utførelsen av programinstruksjoner og bruker funksjoner som forutser ulike instruksjoner for å unngå gjentatte dataprosedyrer. Levetiden på batteriene er utvidet med opp til 4.5 timer takket være intelligent strømlevering og energioptimalisert design.

15 tommer TFT

Hovedminnet kan utvides til 2GB for å håndtere de mest krevende applikasjoner. Med flat design og en vekt på bare 2,6 kg kan maskinen enkelt tas med på toget, flyplassen eller hjem. AMILIO M 7400 har 15″ TFT display med XGA oppløsning.

WLAN

Den integrerte Intel PRO/Wireless 2100 løsningen gir optimal radiomottak for alle datapakker ved optimalisering av antenner.

Applikasjoner

Notebooken leveres ferdig utstyrt med en rekke programvarepakker som: Microsoft Word, Microsoft Works, Microsoft Encarta 2003, Microsoft Picture it! 7.0, Microsoft AutoRoute 2002/2003, Microsoft Money 2002, Adobe Photoshop Elements 2.0, Adobe Photoshop Album, Win DVD 4.01, og Nero 5 CD Maker.

AMILO M 7400 har en startpris på 1,429 euro; og med integrert DVD brenner for 1,469 euro, heter det i pressemeldingen.

Stikkord: laptop, Maskinvare