Exilim Casio

Annonse


Casio krymper Exilim

Exilim CasioNå krymper kameraene ytterligere, uten at det skal gå ut over kvaliteten. Tvert i mot er de nye kameraene forbedret på flere punkter.

Her er Casios oppsummering av de endringene som er gjort:

 • Mini kamerahus i kredittkortformat som er mer kompakt enn noen gang før.

  EX-S20 og EX-M20 måler 83 x 53 x 11,3 mm noe som gjør dem omtrent 10% mindre enn forgjengeren EX-S2. Ikke bare gjør denne kompakte konfigurasjonen at kameraet blir enda enklere å ha med seg, det gir også modellene et raffinert utseende som gjør dem til midtpunkt i enhver sosial anledning.

 • Lynrask responstid tar stresset bort fra fotograferingen

  En oppstartstid på ca. 0,9 sekund, utløserfølsomhet på omtrent 0,01 sekund og en intervalltid mellom bilder på omtrent 1 sekund, gjør at du aldri går glipp av de spesielle øyeblikkene. Disse nye modellene har også den nye lynraske avspillingen av bilder på 0,1 sekund per bilde.

  Annonse


 • Forbedret batterilevetid

  Batterilevetiden til disse kameraene har blitt utvidet med hele 85% i forhold til de tidligere modellene.

 • Makrofunksjon i et kredittkortkamera

  En ny original teknologi fra CASIO er brukt for å designe en linse som gjør det mulig å nyte makrobilder i et slankt kredittkortkamera. Denne nye linsen, som også inneholder et automatisk linsecover, tillater makrobilder så nær som 30 cm. Dette gjør EX-S20 og EX-M20 til de første EXILIM kameraene med fast fokus utstyrt med makroegenskaper.

  Forskjellen på de to kameraene er at M-modellen i tillegg til å ta bilder også kan spille av MP3-filer. Begge kameraene har 2,1 Megapixel oppløsning. De har ingen optisk zoom, men en 4x digitalzoom. Det betyr at du kan komme nærmere inn på objektet du fotograferer, men at det går på bekostning av bildekvaliteten.

  Så er dette ikke et kamera du bruker om du vil ta kvalitetsbilder. Men er du bare ute etter å sikre deg noen minner fra fest og hverdag er kameraet i alle fall lett å putte i lommen og ta med seg!

  Annonse