Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Neste Service Pack i 2004

Microsoft sier automatiske oppdateringer via Windows Update gjør at de kan vente lengre mellom de storeoppdateringspakkene.

Windows XP
Basert på tidligere signaler og uttalelser hadde mange ventet å se Windows XP Service Pack 2 ute før jul i år, men Microsoft har nå bekreftet at den neste store oppgraderingen til operativsystemet nå ligger an til å bli lansert i midten av 2004.

– Folk oppgraderer fortløpende

Dette betyr at det trolig vil være et sprang på over 18 måneder mellom SP1 og SP2, men Microsoft sier dette er fullstendig i trå med strategien bak Windows Update-tjenesten, som lar brukere kontinuerlig sjekke for inkrementelle oppdatringer til operativsystemet.

– Vi så allerede da vi slapp SP1 at mange brukere allerede hadde installert de fleste oppdateringene via Windows Update. Stadig flere kunder velger å oppdatere systemet sitt etter hvert i stedet for å vente på neste service pack, sier Microsofts produktsjef John Hazen.

Stikkord: programvare, windows