Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Elektrisk stol med bredbånd

Det ser ut som en lite komfortabel stol i pleksiglass, men la deg ikke lure. Den er proppfull av elektronikk.

elektrisk stol
De elektriske stolene er utviklet av noen lyse hoder ved Central St Martins Colleges designlaboratorium. Stolene har innbygget PC-kabler og skal plasseres på utvalgte nøkkelpunkter, eller hotspots, så publikum kan bruke den voldsomme kraften i Pentium M og Centrino til nettsurf og e-post.

Hensikten skal være å vise hvor kjedelig de gamle kabelgreiene er, og at det er radio som gjelder, skriver Wired.

Grillpølser

Vi er litt usikre på hvordan den elektriske stolen er kablet og ser for oss noen relativt utrivelige scenarier som kan oppstå dersom du skulle søle kaffe i stolen mens du sitter å surfer. Da kan begrepet «hotspot» raskt få en mer bokstavlig betydning.

Stikkord: internett