Hopp til navigasjon Hopp til innhold

MP3-spiller i myntstørrelse

Det sørkoreanske selskapet Eratech har lansert en MP3-spiller på størrelse med en voksen minnemynt.

Eratech mynt-MP3
Spilleren, kalt EMP-Z, er 42 X 42 X 10 mm stor og veier 15 gram. Størrelsen tilsvarer det amerikanerne kaller en «silver dollar», en spesiell myntversjon av valutaen som bortsett fra cent ellers bare finnes i seddelform. En norsk sammenligning kan være jubileumsmynter av den typen som selges i forbindelse med prinsebryllupper og lignende.

Verdens minste

Det er med andre ord enda et stykke igjen til femmeren eller kronestykket. Like fullt mener Eratech at dette er verdens minste MP3-spiller til nå.

Spilleren har innebygd minne på 128 MB, er kompatibel med både Windows og Mac OS. På siden har den en kombinert USB-inngang og hodetelefonutgang (!), samt inngang for medfølgende lader. Batterilevetiden opplyser firmaet ikke noe om.

Flere opplysninger om EMP-Z finner du på Eratech.com.

Stikkord: laptop, lydogbilde, Maskinvare