Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Half-Life 2 forsinket?

Alle som gledet seg til å spille Half-Life 2 i september må kanskje belage seg på å vente noen ekstra måneder.

Half-Life 2
Da spillutvikleren Valve annonserte oppfølgeren til det klassiske og kritikerroste spillet Half-Life tidligere i år ble mange mildt sagt overrasket over den noe ambisiøse lanseringsdatoen, som var satt til 30. september 2003.

Imponerte

Men da Valve imponerte en samlet verdenspresse ved å vise en lang og særdeles overbevisende demonstrasjon fra spillet på årets E3-messe i Los Angeles, ble vi nesten lurt til å tro at de faktisk ville klare å levere i tide.

Nå viser det seg nå at utgiveren Vivendi Universal har forandret den offisielle lanseringsdatoen fra 30. september til «tidsnok til jul», skal vi tro nettstedene GameSpot og PlanetHalflife.

Nå har samtidig andre kilder opplyst at datoen på 30. septemer ikke er forandret, og Vivendi skal til og med ha gått tilbake på overnevnte uttalelse…her gjenstår det med andre ord å se når spillet egentlig vil dukke opp.

Skuff etter skuff i høst

En eventuell forsinkelse av HL2 kommer som en ekstra knekk for førstepersons skytespill-entusiaster etter at Id Software i forrige uke meldte at enormt etterlengtede Doom III ble utsatt til neste år.

(Siden denne nyheten fremdeles er mer eller mindre på «ryktestadiet», kan nok dette oppklare en god del)

Stikkord: pc, spilltester