Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny slank Samsung

Koreanske Samsung har gjort seg bemerket med sine fargesterke klapptelefoner. C100 har et mer tradisjonelt design.

Samsung sgh-c100
SGH-C100 er Samsungs tynneste telefon til nå, med en tykkelse på beskjedne 17 millimeter. Det er greit for den som liker å gå med telefonen i lomma, og som ikke synes det er så gøy at lommene skal bule ut av den grunn.

For ungdom

Selv om telefonen er liten, så har den flerstemte ringetoner med hele 40 kanaler. – Den nye telefonen

– Den nye mobiltelefonen passer svært godt for vår viktigste målgruppe -en ung og aktiv person som samtidig er svært trend- og designbevisst,sier Michael Alström, som er produktmarkedssjef i Samsungstelekomdivisjon.

65.000 farger

Samsung mener selv de har laget en telefon med en fargegjengivelse og skjermkvalitet som yter bakgrunnsbilder og skjermbeskyttere rettferdighet, i tillegg til at den skal være svært godt egnet til spill.

Andre nøkkelfunksjoner er GPRS, java, WAP, kalender og infrarødoverføring.

Samsung SGH-C100 vil trolig koste mellom 2.000 og 2.500 kroner når den kommer til Norge denne måneden.

Stikkord: Mobil