Hopp til navigasjon Hopp til innhold

HP med tre nye skrivere

HP lanserer tre nye blekkskrivere. En for barnefamilien, en for den kreative, og en for hjemmekontoret.

hp 3550
Av tre nye skrivere fra HP koster to under 1.000 kroner.

HP Deskjet 3550

Dette blir den nye lavprismodellen som ved hjelp av Photoret III Precision skal gi det HP hevder er «dokumenter i fremragende fotokvalitet til en meget gunstig pris». Modellen er ment for den som bruker skriver for første gang, samt for barnefamilier, skriver HP i en pressemelding.

Veiledende pris på denne skriveren er 595,-

HP Deskjet 3650

3650 er en skriver med mulighet for kantløse utskrifter. Denne har også blekk i seks farger. Kantløse utskrifter på A4 klarer den imidlertid ikke. Skal du skrive ut bilder uten kant må du holde deg til 10×15-formatet.

Sammen med denne skriveren får du også en Hulk-CD, melder HP. CD-en inneholder blant annet bakgrunnsbilder, skjermsparere og et «utskriftsstudio» med muligheter som å fargelegge tegninger av Hulken, skrive ut plakater eller se et par filmklipp fra sommerens Hulk-utgivelse.

3650 har en oppgitt utskriftshastighet på inntil 17 sider i sort/hvitt, og inntil 12 sider i farger, og vil koste om lag 795,-

Hp Deskjet 5652

5652 er HPs nye deskjet for hjemmekontoret. Den klarer kantløse utskrifter i A4-format, har blekk i seks farger, og fikser 21 sider sort/hvitt eller 15 sider i farger (HPs tall). Skriveren har automatikk for tosidig utskrift, og papirskuff som rommer 150 ark. Denne skriveren har en veiledende pris på 1.495,-.