Hopp til navigasjon Hopp til innhold

TESTET: QuickStart for P800

QuickStart for P800 er et program av typen «launcher». I korte trekk dreier det seg om en raskere måte å komme til applikasjonene dine på.

QuickStart fra Electric Pocket har dessverre ikke så mye å tilføre Sony Ericssons P800. Vi lastet ned filen på 12 k og installerte den på telefonen. Første gang vi startet den opp kom vi til en side der vi kunne legge inn hvilke applikasjoner vi ønsket snarvei til, og hvilken knapp som skal hente frem denne listen.I demoversjonen kan du bare legge inn 2 snarveier. Vi var utstyrt med programkode og fikk tilgang til hele pakken.

Kortere liste

Den største fordelen med QuickStart er at du slipper å måtte lete deg gjennom en liste på 40-50 programmer for å komme frem til den du ønsker å starte. Med QuickStart installert trykker du bare på den valgte knappen på telefonen, og så kommer listen over «favorittene» dine opp på skjermen.

Finnes allerede

Vi kan ikke fri oss helt fra tanken på at dette er en relativt unødvendig applikasjon. Selv om den kan ha sine fordeler kommer du tilnærmet like langt ved å sortere programmene dine i programvaren som følger med P800. Under «Vis» og «Innstillinger» kan du endre hvilke 5 snarveier som skal ligge på topp i telefonens åpningsbilde. Og under pilen øverst i høyre hjørne kan du velge «Rediger mapper» og tilpasse telefonens meny etter eget ønske.

Forsinkelse

QuickStart starter heller ikke så kjapt som navnet skulle tilsi, og virker bare med telefondekselet åpent. Det tar riktig nok bare halvannet sekund fra du trykker på knappen til listen dukker opp, men på denne tiden kan vi godt starte programmene våre uten å gå veien om QuickStart.

Billig

Alt i alt er ikke QuickStart noe vi vil anbefale å bruke penger på. Å registrere programmet koster riktig nok ikke mer enn 60-70 kroner, men det er like vel nok for et program som knapt kan sies å ha noen misjon på P800.

Annonse
Stikkord: generell test, Mobil, testprodukt