Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mail-trøbbel verre enn skilsmisse

En ny britisk undersøkelse gjør det klinkende klart at kontorarbeidere trenger å komme seg ut mer blant folk…

E-post
IT-ansvarlige og kontorarbeidere får fullstendig angst hvis bedriftens e-postsystemet går ned for telling. Og forskerne i Dynamic Markets har tallene som viser akkurat hvor desperate folk kan bli.

Mail-mangel kritisk

Undersøkelser gjort i USA og Europa viser at minst 75 prosent av bedrifter regner epost som en absolutt kritisk applikasjon, og at avhengigheten blant staben i disse selskapene er nærmere 100 prosent, skriver ZDNet News.

Videre vil én av fem ansatte umiddelbart eksplodere hvis de ikke har tilgang til mailen sin, mens en tredjedel setter den øvrige tålmodighetsgrensen på fem minutter. 30 minutter er nok til å bringe ytterligere en tredjedel til randen av nervøst sammenbrud, mens bare 17 prosent klarer å beholde fatningen etter en hel time uten e-post.

– Nedetid er helvete

Tre av fire IT-sjefer mener jobben står på spill ved ethvert tilfelle av systemsvikt, mens en av fem regner et døgns nedetid som oppsigelsesgrunn.

37 prosent av de spurte IT-ansvarlige i undersøkelsene regnet én ukes nedetid for bedriftens e-post som mer traumatisk enn både sin egen skilsmisse, ekteskap eller flyttemas.

Annonse
Stikkord: internett