Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny Nokia om få dager

Nokia slipper om kort tid en ny variant av kameramobilen 7250. Nyheten er en i-modell med xHTML-leser.

Nokia 7250
Det er ellers lite som skiller 7250i fra forgjengeren.

xHTML

Den nye nettleseren skal gjøre det mulig å surfe på Internett med omtrent samme hastighet som fra en PC. Hemmeligheten ligger i kodingen av nettsidene. Serveren ser hva slags enhet som logger seg på, og sørger for å levere en spesielt tilpasset nettside.

Også kameraet skal ha fått nye og forbedrede funksjoner, uten at Nokia opplyser noe om hva det betyr.

Moteriktig

– Nokia 7250i er laget for det økende antall motebevisste forbrukere somønsker det siste innen mobilteknologi i en form som er både morsom ogmoteriktig. Med fargeskjerm og innebygget kamera vil brukere av Nokia 7250ikunne dele bilder og opplevelser med venner og familie, uavhengig av tid ogsted, sier Johan Eidhagen, markedssjef, Nokia Mobile Phones Skandinavia..

Annonse
Stikkord: Mobil