Mustek DV3000

Annonse


DV-kamera til 1500 kroner

Mustek DV3000La gå at Mustek DV3000 ikke er noe high-end-produkt, men med mulighet for å ta stillbilder med 3,1 millioner bildepunkter snakker vi om en imponerende oppløsning, prisklassen tatt i betraktning.

PC eller TV

Det lille kameraet bruker ikke tape, men lagrer film (eller bilder) direkte på en minnebrikke. Med et 256 MB CF-kort kan du ta opp fra 60 til 160 minutter, avhengig av kvalitet på opptaket. Høyeste oppløsning på video er 320×240 punkter. Det gir ikke akkurat noe knallbilde på TV-en, men er ypperlig for den som vil lage video til nettpresentasjoner.

Interpolering

Nå jukser Mustek litt i sin beregning av antall bildepunkter i stillbildemodus. Høyeste oppløsning er 1200×1600 punkter (2,1 megapixel). Resten av punktene fikser Mustek ved hjelp av interpolering. Men 2,1 megapixel er heller ikke verst for et kamera til denne prisen.

Software

Det følger ellers med en masse programvare for behandling av bilder og video på PC-en. I pakken kommer VideoStudio SE, Photo Express SE, Photo Explorer, Cool 360 og Acrobat Reader. Dessuten følger selvsagt drivere til kamera og video-overføring til PC.

Annonse


Kameraet skal fungere på maskiner med nyere versjoner av Windows, Mac og Linux OS hevder produsenten.

For mer info: Musteks produktside.

Annonse