Hopp til navigasjon Hopp til innhold

SEM T610 forsinket

Sony Ericsson Mobile (SEM) bekrefter at lanseringen av T610 er utsatt. Men om et par uker skal den være klar.

Sony Ericsson T610
Utsettelsen skyldes trolig det tidligere omtalte lydproblemet i de svenske utgavene av T610. Denne feilen viste seg å skyldes programvaren i telefonen, og dermed må alle telefoner som skal ut på markedet programmeres om.

Svak støy

Vi har testet den svenske versjonen med høyttalersus, uten at vi fant susingen spesielt sjenerende. Like vel kan den svake susingen utvikle seg til å bli et irritasjonsmoment.Ved bruk av handsfree forsvant problemet helt.

Mer av alt

SEM T610 er arvtakeren til T68i, Sony Ericsson største suksess til nå. I tillegg til å ha alle funksjonene i T68i har T610 større skjerm med høyere fargeoppløsning, mer minne, innbygget kamera, java og 40-kanalers flerstemte ringetoner.

Ikke så rart mange venter i spenning?

Annonse
Stikkord: Mobil