Half-Life 2 G-man

Annonse


21 minutter med Half-Life 2

Half-Life 2 G-manHOPP RETT TIL VIDEOKLIPPENE.

Det er ingen hemmelighet at Half-Life 2 er et spill mange venter på med stor spenning. Men ikke før vi fikk se denne massive demonstrasjonen av spillet på E3-messen gikk det for alvor opp for oss hvor banebrytende denne lanseringen vil bli.

Spillet har verdenspremière på PC allerede 30. september, og det er nå tydelig at den nye grafikkmotoren Source som spillet bygger på vil sette standarden for dataspill i år. Kun Doom III ligger an til å bli en like viktig PC-lansering (selv om det fremdeles er noe uklart om Id Software venter med å lansere spillet til Xbox-versjonen er klar neste år).

Annonse


Se selv

Det er vanskelig å beskrive hvor imponerende Half-Life 2 er uten å ta i bruk pompøse superlativer, men la oss bare si at dette overgår det meste annet verden har sett innen realisme, fysisk modellering og animasjon.

Vi la opprinnelig ut hele den 21 minutter lange Half-Life 2-presentasjonen, men på grunn av enorm pågang knelte serverne våre. Vi så oss nødt til å redusere videotilbudet til den minuttlange montasjen nedenfor.

Men nå har våre venner i VG tilbudt seg å legge ut samtlige videoklipp på sin spillserver, som du finner HER.

(*Du trenger Windows Media 9 for å spille av denne videosnutten. Har du problemer med avspilling, kan du laste ned videoen direkte HER )