Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Arnold gjør konsoll-debut

E3 2003: Terminator 3 er en av sommerens storfilmer. Men det blir også dataspill, både online for PC, og for alle tre konsoller.

Arnold Terminator 3
– Dette er første gang jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut i digital form, kunne Arnold Schwarzenegger deklarere da spillet Terminator 3: Rise of The Machines ble vist frem i forbindelse med den store årlige E3-messen i Los Angeles.

T3: RTM fra Atari (tidligere kjent som Infogrames) lanseres senere i år for både Xbox, Playstation 2 og Gamecube. I tillegg kommer en Game Boy Advance-versjon.

Tett kobling mellom film og spill

– Vi har utviklet spillet parallelt med filmen, og derfor brukt veldig mye av de samme designene, settene og modellene. Faktisk har også filmen lånt enkelte av konseptene vi har laget fra spillet, forteller utvikler Cole Harris.

Dette blir første gang man kan spille Arnold på disse konsollene, i det som ved første øyekast ser ut til å bli et relativt standard førstepersons skytespill – hadde det ikke vært for at i tillegg til de vanlige FPS-brettene (satt både i fremtiden og i nåtiden), er det også lagt inn egne slåssesekvenser mellom Arnold og TX (spilt av Kristianna Loken).

Disse slåssesegmentene foregår på en noe simplifisert Tekken-aktig måte, og vil dukke opp med jevne mellomrom i løpet av spillets gang.

Se video fra T3

Men hvorfor ikke ta en titt selv?

(*Du trenger Windows Media 9 for å spille av denne videosnutten. Har du problemer med avspilling, kan du laste ned videoen direkte HER )

Flere spill – også for PC

Atari lover ellers å komme med to ytterligere T3-baserte spill, inkludert et multiplayer online-spill for PC i løpet av året.

– Vi kommer til å lansere et T3-spill for PC senere i år, som vil minne ganske mye om Battlefield 1942. Men naturligvis foregår slagene mellom mennesker og maskinene, sier Atari-produsent Aron Drayer til ITavisen.no.

Stikkord: spilltester