Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nytt Bluetoothsett fra SEM

Sony Ericssson Mobile (SEM) har lansert et nytt Bluetooth håndfrisett. HBH 35 skal støtte flere funksjoner enn nåværende sett gjør.

hbh 35
Bedre lyd, bedre batterikapasitet og lavere vekt. Det er de viktigste nyhetene på HBH-35, i tillegg til at settet vil være kompatibelt med mer utstyr. HBH 35 veier bare 28 gram, og skal ha støtte for alle stemmefunksjoner i telefonene.

Bytt profil

Det betyr at du kan ringe opp, svare eller avvise samtaler eller spille inn talenotater uten å røre en knapp. Du skal også kunne veksle mellom «headset» og «handsfree»-profil bare ved hjelp av stemmen.

Settet passer til SEMs egne modeller med betegnelsen T68i, T610, Z1010 og P800. Det vil komme på markedet i juni, men prisen er ikke bestemt.

Stikkord: Mobil