Hopp til navigasjon Hopp til innhold

CL50 til Norge likevel

Da Siemens lanserte CL50 var den ment for det asiatiske markedet. Nå tror Siemens at den kan selge godt også i Norge.

Siemens 50
Motorola var først ute med klapp-telefoner for det norske markedet. Senere har de videreuviklet sin modell flere ganger. I senere tid er også Panasonic og Samsung på banen med telefoner i denne formfaktoren.

Mid-end

Nå kommer altså Siemens CL50 til Norge. Det skjer allerede i slutten av denne uken, og Even Amdal i Siemens sier til Itavisen at telefonen trolig vil koste mellom 2.500 og 3.000 kroner uten abonnement.

Noen ny telefon er det imidlertid ikke. Itavisen skrev om den første gang på forsommeren i fjor. Like vel er den moderne nok til å ha fått med seg polyfoniske ringetoner og EMS (tekstmelding med lyd og grafikk, ikke MMS).

Feminin?

Designmessig er telefonen en lekkerbisken, og Siemens tror den vil fylle ut segmenter for mid-endtelefoner på en god måte.

At målgruppen i første rekke er kvinner kommer også tydelig frem av Siemens internasjonale kampanje, der slagordet er «enkelte ting er det best å overlate til kvinner».

Stikkord: Mobil