Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bredbånds-TV om Clark Kent

En ung kvinnelig journalist forsøker å komme til bunns i alle mysteriene som har funnet sted i Smallville, bondegutten Clark Kents hjemby før han ble Supermann.

Clark Kent Smallville
Clark Kent skulle senere bli bedre kjent som Supermann. Gjennom en «dokumentarserie» kan vi følge jakten på historiene bak de mange merkelige hendelsene og pussige innbyggerne i den amerikanske småbyen Smallville.

TV-serie

Det hele dreier seg om en TV-serie der Allison Mack spiller en high-school journalist ved navn Chloe. – Den selvsikre Chloe forelsker seg i Clark Kent, men forelskelsen er ikke gjensidig, sier Mack. Clark Kent spilles for øvrig av Tom Welling.

AOL

Det spesielle med denne serien er imidlertid verken superhelten eller det dokumentariske dypdykket inn i forholdene som ledet til krise i siste episode av «Smallville». Det spesielle er at serien aldri vil bli vist på TV.

I stedet legges episodene ut på AOLs Internettsider som bredbånds-TV.

Episodene varer bare i tre minutter, og vises umiddelbart etter hver episode av «Smallville», som kringkastes på ordinært vis i WB nettet.

Kortfilmserien har fått tittelen «The Chloe Chronicles», skriver LA Times.

Stikkord: internett