Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Microsoft går for FM-radio

Microsoft vil utnytte velkjent radioteknologi i sin neste produktfamilie – konstant oppdaterte duppedingser.

Wristomo klokketelefon
Microsoft vil gjøre FM-radio til kanal for oppdatering av alle typer bærbare duppedingser. Klokker, lommedata, nøkkelringer, kjøleskapmagneter og kulepenner er bare noen av de mange sakene som skal kunne ta imot radiosignaler fra FM-sendere og oppdatere seg automatisk.

Meldingsmottakere

Fra små LCD-skjermer på dingsene kan du vet et kjapt blikk se de siste aksjekursene, lese nyheter, motta trafikkinformasjon eller motta andre typer meldinger.

– Information at your finger tips

Microsoft mener de første produktene vil være klar for markedet i løpet av få måneder, og jobber nå med å få på plass avtaler med innholdsleverandører. Store beløp er satt av til utvikling og markedsføring av den nye produktfamilien, som selvsagt også omfatter mobiltelefoner og PDA-er.

Abonnement

Når systemet lanseres til høsten vil radiosendinger være tilgjengelig i de 100 største byene i USA. Målet er å selge abonnement på et gitt antall meldinger til en bestemt pris, på samme måte som man i dag kan abonnere på en del informasjon via SMS.

Stikkord: Mobil