Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Saddam-tipping stort på nett

Krig er forferdelige saker, men mange nettsider tilbyr likefremt gode odds på Irak-krigen.

Saddam-tipping
Mens bombene regner ned over Baghdad lar flere nettsteder deg sette penger på det store spørsmålet: hvor lenge blir Saddam Hussein sittende som president i Irak?

BetOnSports.com hevder å være nettets største lovlig og lisesnsierte tippesiden , og gir én femtendedels sjanse for at Saddam fremdeles er i Bagdad den 30. juni til 1-15…med fem-til-en odds på at han da vil være under USAs kontroll.

Ni millioner i potten

www.tradesports.com kan man investere i opsjoner, og omlag ni millioner kroner på spill, skriver CNN. Nettstedet har satt sannsynligheten for at Saddam holder seg ved makten ut mandag til 90 prosent, mens han bare har en tredjedels sjanse til å vare ut april.

Prisen for «Saddam-aksjer» flukturerer stadig, og har hoppet opp og ned med nyhetsbildet siden september i fjor. Interessant nok synes utviklingen på nettsteder som TradeSports å følge mer eller mindre variasjonene i olje- og aksjemarkedet forøvrig.

Stikkord: internett