Hopp til navigasjon Hopp til innhold

MP3 på Palm Tungsten T

Har du lyst til å spille musikk på din Palm Tungsten T kan du laste ned RealOnes siste mobile spiller.

Palm Tungsten T
Med RealOnes nyeste mobile spiller kan du høre musikk både i MP3 og i RealAudio-format. For å kunne gjøre dette må du i følge Palm ha et eget minnekort av typen SD å lagre musikken på. Disse kortene følger ikke med når du kjøper Tungsten T, men kan kjøpes i de fleste foto- og dataforretninger.

Gratis

Spilleren kan du laste ned gratis fra Real eller Palm.

Nedlastingen setter deg i stand til å flytte musikk fra RealOne-spilleren på PC-en og over på minnekortet i din Palm. Filinformasjon og informasjon om sangtittel, album og artist kan du lese på skjermen.

Spilleren vil være standard på en del av Palms fremtidige produkter.

Stikkord: Mobil