Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Handsfree og skjerm i solbrillen

Motorola lanserte nylig sitt BT-håndfrisett til bil. Om ikke lenge kommer de også med en solbrille.

Motorola solbrille
Motorola vil produsere en solbrille som inneholder trådløst håndfrisett. Det sier Motorolas Roy Larsen til Itavisen.no. Brillen vil være et moteprodukt og utvikles i samarbeid med Carrera.

Offspring

Om dette er de samme brillene som i dag presenteres av blant andre Dagbladet vet vi ikke. Men uansett ser vi frem til å kunne ta i bruk håndfriløsninger som ikke henger på øret som skjemmende plastklumper.

Brillene Dagbladets nettutgave viser tilhører produktserien Offspring og vil komme på markedet om et par år, skriver avisen.

Med skjerm

Brillen ser i utgangspunktet ut som ordinære Oakley-kopier. På brillestangen er det gjemt en hodetelefon som ligger like ved øret. Litt lenger frem er det en mikrofon. Brillen skal også inneholde en projektor som genererer et bilde på glassene med en oppløsning på 800×600 punkter.

Dingser

Motorola WDA

I tillegg til de spreke solbrillene vil Motorolas Offspring-serie bestå av «Wristable», en PDA-klokketelefon til å bære på håndleddet og en WDA (Wearable Digital Assistant). Dessuten har også Motorola nå en versjon av Anoto-pennen. Dette er en Bluetoothpenn som overfører det du skriver til en hovedenhet som kan sende det du har skrevet eller tegnet digitalt.

Klokketelefon med stor fargeskjerm og stemmestyring

Alle de nye enhetene inneholder Bluetooth.

Stikkord: Mobil