Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nytt Mac OS i juni

Apple har utsatt sin utviklerkonferanse en måned for å rekke å gjøre ferdig «Panther» – etterfølgeren til OS X «Jaguar».

Mac OS X Jaguar
Apples skulle opprinnelig holde sin Worldwide Developers Conference (WWDC) i slutten av mai måned, men har nå besluttet å utsette konferansen en drøy måneds tid for å kunne lansere sin neste generasjon av OS X, «Panther», på konferansen.

Selv om versjonen som skal deles ut på konferansen kun er en uferdig versjon, synes Apple det er viktig at den blir med.

I 2002 var «Jaguar» trekkplasteret på konferansen, mens det i år altså blir et annet kattedyr. WWDC er Apples egen konferanse for utviklere som jobber med å utvikle program- og maskinvare for Apple innen forskjellige felter.

Apple lover at Panther vil komme med vesentlige endringer i operativsystemets kjerne, og at det derfor er viktig å vise den frem for utviklerne.

Dersom du ønsker å delta på WWDC, foregår konferansene (over 170 totalt) mellom 23. og 27. juni i San Francisco. Prisen for å delta er mellom 10.000 og 12.000 kroner.

Stikkord: Maskinvare, programvare