Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tre nye telefoner fra Nokia

Nokia viser frem en rekke ny produkter på CeBit-messen denne uken, inkludert tre nye mobiltelefoner.

Nokia 3300
Ikke overraskende stiller Nokia med nye produkter i forbindelse med årets CeBit-messe i Hannover. Du kan lese mer om digitalpennen og andre MMS-produkter HER, men det er som vanlig telefonene som stjeler det meste av oppmerksomheten.

Den mest spennende er kanskje «musikktelefonen» 3300, som spiller MP3 og AAC, har FM-radio, digital lydopptaker, avanserte ringetoner det Nokia hevder er bedre meldings- og spillfunksjoner.

Nokia 6220 er en klassisk telefon og personlig tidsplanlegger med innebygd kamera, EDGE, høykvalitets fargedisplay, Java, dynamisk telefonbok og MMS.

Nokia 6220

Autofile vil kanskje sette pris på biltelefonen 810, som skal gjøre det enklere å kommunisere via tale eller data fra bilen, ved hjelp av et nytt navigasjonshjul, forbedret handsfree lydkvalitet, høyhastighets-dataoverføring på HSCSD- og GPRS-nettverk såvel som integrert Bluetooth-støtte.

Nokia 810

I tillegg har Nokia vist fram sin nye 32 PBX tilkoblingsterminal, en GSM-terminal ymtet på å redusere kostnader for samtaler mellom fast og mobiltelefon. Nokia 32 PBX kankoples til en egen privat sentral (PBX) for å rute innkommende og utgående samtaler via GSM-nettverkene, og kan også fungere som erstatning for en fast telefonlinje.

For mer informasjon om de nye produktene, se www.nokia.com

Stikkord: Mobil