Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokia lanserer digitalpenn

Med Nokias nye digitalpenn kan du skrible ned MMS-meldinger og sende de avgårde på rappen.

Nokia digital pen
I tillegg til sine tre nye telefoner, lanserer Nokia i dag også nye produkter som skal gjøre MMS mer attraktivt .

Digitalpenn

Med den nye Nokia Digital Pen kan man skrible ned tekst og tegne bilder som overføres direkte til telefonen via Bluetooth og sendes derfor som multimediemeldinger til andre med MMS-telefon. Pennen støttes blant annet av av Nokia 3650, Nokia 6650 og Nokia 7650.

Nokia Digital Pen kan også lagre opp til 100 A5-sider i digitalt format. Disse kan overføres til en kompatibel PC ved å sette pennen i en Connectivity Stand for Digital Pen, som igjen koples til PC-en via USB-kabelen.

Pennen skal etter planen på markedet i løpet av tredje kvartal av 2003.

For mer informasjon, se www.nokia.com

Nokia Image Viewer

Nokia har også ambisjoner om å la sine brukerne vise og dele MMS_bilder fra telefonen på en TV-skjerm eller en videoprojekto. Bilder overføres trådløst fra en kompatibel mobiltelefon til Nokia Image Viewer ved hjelp av Bluetooth teknologi.

Koplingen mellom Nokia Image Viewer og TV-en skjer via en inntrekkbar RCA-kabel. Bildene kan vises enten enkeltvis eller i et slideshow.

Nokia Image Viewer SU-2 skal etter planen på markedet i løpet av annet kvartal av 2003.

Stikkord: Mobil