Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ikke Halo 2 i år

De tusenvis av ivrige Halo-fans som venter på oppfølgeren til Xbox’ største hit, må nok vente over et år til.

Denne dystre nyheten står å lese på Bungie Studios’ hjemmeside for tiden. Det har vært spekulert mye på når oppfølgeren vil komme, og dermed følte Bungie Studios at de måtte gå ut med en annonsering for å gi fansen førstehånds informasjon.

I uttalelsen heter det at Bungie ikke under noen omstendigheter vil klare å få ferdig Halo 2 innen utgangen av året. De presiserer også at dette i stor grad skyldes at de har et ønske om å gjøre spillet best mulig, og at det får ta den tiden som er nødvendig.

Xbox-produsenten Microsoft har for lengst annonsert at det vil komme et Halo 2, og det har vært forventet at dette skulle være på plass i år. I annonsen på Bungies hjemmeside står det at Microsoft forstår og aksepterer at utviklerne heller vil satse på kvalitet enn å gi ut produktet snarest mulig, men flere i spillbransjen har kommentert at Microsoft sannsynligvis sier dette for å være høflige.

Men som et lite plaster på såret kommer Bungie Studios til å pakke med seg en liten demo av Halo 2 når de drar til E3-messen i Los Angeles i mai.

Stikkord: spilltester, xbox