Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny WordPerfect

Det har gått nedover for Corel og deres WordPerfect Office, men de har ikke gitt seg enda.

WordPerfect Office 2000
Den nye pakken fra Corel inneholder stort sett de kjente programmene fra tidligere. Deriblant tekstbehandlingslegenden WordPerfect, som var markedsleder inntil Microsoft begynte å ta over med Word på midten av 90-tallet.

Men WordPerfect Office følger med i tiden, og Corel mener at de har laget et produkt som burde være attraktivt også for bedriftsbrukere.

XML

Office 11 har en helt nyoppusset integrasjon av XML i sine applikasjoner. Corel skjønner at de må være kompatible om de overhodet skal få solgt noen produkter.

Den nye XML plattformen skal gjøre WordPerfect Office 11 til et enklere alternativ til Microsofts dyre produkter.

Det er også integrert mulighet for å publisere filer til PDF og HTML format, samt at programmene er kompatible med Microsoft Outlook for kommunikasjon, skriver ZDNet News.

Lisens og pris

Corel WordPerfect Office har nemlig alltid vært mye billigere enn Microsofts Office-produkter. Og ikke minst har de mye enklere lisensprogrammer for bedrifter.

Flere store maskinvareprodusenter som Dell og HP har begynt å tilby WordPerfect Office som et mye rimeligere alternativ til Microsoft for sine kunder.

WordPerfect Office 11 vil være på markedet før Microsofts Office 11 i slutten av april, med priser fra 2.000,- kroner og oppover.

Stikkord: programvare