Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Samsung med Matrix-mobil

Den 15. mai er det premiere på «the Matrix Reloaded» i USA. Og mye tyder på at det er Samsung som leverer mobiltelefonen vi får se i filmen.

matrixphone samsung
Plassering av mobiltelefoner i spillefilmer er ingen nyhet. Da Matrix dukket opp på lerretet i 1999 var det Nokia 8110 som fikk æren av å bli valgt som Matrix-telefon.

Merkevarebygging

I den siste James Bond-filmen bruker både skurker og helter Sony Ericsson. Det er bare to eksempler fra en lang liste av filmer der produktplassering sørger for å bidra til produsentenes merkevarebygging.

Spesialdesignet

Normalt er det konsepttelefoner eller eksisterende telefoner som blir benyttet. Men om ryktene taler sant vil vi denne gang få med en «ekte» Matrix-telefon å gjøre.

På nettsiden til matrixtelefonen ligger det et bilde av telefonen. Bildet er en del av en flash-presentasjon, så du skal være rask om du vil ha med deg alle detaljene (bildet er identisk med det vi har benyttet i denne artikkelen). Ut over dette er det ikke kommet noen informasjon om telefonen.

Ekte?

Nå er det ikke første gang det dukker opp bilder av «spennende» mobiltelefoner på Internett. Ofte viser det seg at det endelige produktet avviker ganske mye fra bildene. Enkelte ganger er bildene også ren bløff, laget av spøkefugler med grafikk-program på PC-en.

Verken Samsung eller Warner Bros Pictures, som står bak filmen, vil bekrefte at de er kommet til enighet om noe samarbeid, melder IDG News Sevice.

Domenet bildet ovenfor er hentet fra tilhører Samsung. Etter tips fra en leser fant vi et mye bedre bilde på nettet:

Den ser unektelig litt retro ut i tastaturdelen. Telefonen skal ha hele 40 toners flerstemte ringetoner og fargeskjerm.

Stikkord: Mobil