Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mini-Memory Stick i butikkene

Sonys nye Memorystick Duo skulle ikke være i Norge på noen uker ennå. Men flere forretninger har allerede fått tak i den.

Memorystick Duo 64
Sony har foreløpig ikke noe enormt marked å selge Memorystick Duo til, ettersom det knapt finnes noe utstyr som benytter seg av disse kortene. Men etter hvert som salget av Sony Ericsson P800 skyter fart vil etterspørselen øke. P800 leveres med en minnebrikke på 16 MB, noe som blir i snaueste laget om du virkelig vil utnytte mulighetene telefonen gir.

Prisforskjeller

Det nye kortet er på 64 MB og veiledende pris er 700 kroner. Komplett.no tar 682 kroner i sin nettbutikk, men har ikke kortet på lager. Ventetiden oppgis til fem dager. Rolfs i Oslo tar 700 kroner, og Spaceworld oppgir prisen til 990,-.

Utsolgt

I følge produktsjef Erling Lae i Sony Norge kom 64 MB-kortene til Norge før tiden, men salget av P800 har vært langt større enn Sony hadde forventet. Det fører til at kortene i øyeblikket kan være vanskelige å få tak i.

Senere vil det også komme digitale kameraer og PDA-er med støtte for Memorystick Duo.

Stikkord: Mobil