Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Memorystick Duo på 64 Mb

Japanerne har allerede fått 64 Mb-utgaven av Sonys nye minnebrikke, Memorystick Duo. Først om ca en måned kommer den til Europa.

Memorystick Duo 64
Sony satser tungt på sin nye minnebrikke, som på sikt vil erstatte dagens Memorystick.

Lite minne

Foreløpig er det få produkter som benytter denne brikken, men det vil endre seg raskt, tror Sony. Det er først og fremst størrelsen som skal gi Duo markedsandeler. Da snakker vi om fysiske mål, og ikke om kapasiteten i kortet.

Memorystick har en arkitektur som gjør det raskt å skrive til kortet, i tillegg til at kortene skal gi god datasikkerhet. 64 Mb er ikke mye å slå i bordet med når konkurrentene passerer et par Gb, men med tiden vil det selvfølgelig bli presset atskillig mer minne inn i duokortene.

Her snakker vi om bilstereo på størrelse med en golfball!

Bilstereo

Under 3GSM i Cannes kunne Sony også vise et par helt nye produkter basert på Memorystickteknologien. Det ene var en liten lekebil med innbygget MP3-spiller. Med andre ord skikkelig bilstereo! Hele bilen er bare om lag 4 cm lang.

Reise-TV

Et annet produkt som ikke har Memorystick i seg, men som benytter Memorystickporten er den lille TV-tuneren. Stikk den inn i din Sony Clie (Palm bruker et annet minneformat) og følg favorittprogrammene på TV. Noe å ha i disse VM-tider?

Med denne miniatyr-TV-tuneren blir lommedataen til reise-TV

TV-tuneren er dessverre bare et konseptprodukt, og Sony kan ikke love at den noen sinne vil komme i salg.

Stikkord: Mobil