Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lekte med iPaq på Stortinget

Stortingsrepresentant Trond Helleland bare måtte teste Metalion på sin nye iPaq…mens resten av Stortinget diskuterte bombing av Irak.

Metalion
Stortingspolitiker og leder i justiskomiteen Trond Helleland ber om unnskyldning for at han satt og spilte skytespillet Metalion på PDAen sin under gårsdagens stortingsdebatt om en eventuell krig i Irak.

– Jeg skulle sjekke almanakken, og så fiklet jeg litt for mye. Jeg hadde nettopp lastet ned Metalion til Ipaqen som jeg bare måtte teste. Det er et robotspill hvor man skyter droner. Ikke noe blod, sier Helleland til Nettavisen.

– Vil ikke gjenta seg

Helleland får refs fra Stortingspresident Jørgen Kosmo og forsvarskomiteens leder Marit Nybakk, og kommer neppe til å kose seg med iPaq-spill på Stortinget igjen. Særlig ikke mens NRK-fotografer zoomer inn på handlingen.

– Jeg fulgte godt med i debatten og hørte hva Marit Nybakk sa. Dette var en glipp, forsikrer Helleland.

Stikkord: Mobil, spilltester