Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny fantom-konsoll

En ny spillkonsoll har blitt annonsert av en hittil ukjent aktør i bransjen. Phantom skal erstatte alle dagens konsoller.

Phantom konsoll
Konsollen er utviklet av et selskap som heter Infinium Labs. Selv om selskapet ikke er helt ukjent i spillbransjen er det første gang de utvikler sin egen spillkonsoll.

Den nye konsollen skal først og fremst basere seg på å være online til enhver tid gjennom bredbåndstilkobling.

Tjenester

I tillegg sier produsenten at konsollen kommer til å ha høyere ytelse enn samtlige konsoller på markedet i dag. Avansert nok for hardcore spillentusiaster, enkel nok for barn og fancy nok for teknomolide.

Når den kommer på markedet skal man få med en hel haug med ferdig installerte spill, men hvor mange vil ikke produsenten si noe om.

Nettjenester

Blant konsollens mange funksjoner nevnes som de viktigste at man kan bestille og laste ned spill fra nett. Pay-per-play system hvor man betaler for tiden man bruker til å spille et spill. Sømløs oppdatering og patching av spill og selvsagt multiplayer.

Konsollen skal i tillegg til bredbånd ha muligheter for trådløs tilkobling som gjør den meget fleksibel og mobil.

I tillegg er funksjoner som kompatibilitet mellom flere plattformer interessant. Dersom dette stemmer skal man kunne spille Xbox-, PS2- og Gamecube-spill på en og samme konsoll. En evne som utvilsomt vil sette Phantom høyt på listen for årets produkt.

Lansering

Infinium sier i sin pressemelding at de er ferdige med å designe en prototype som skal avdukes i løpet av mars måned. De regner med å sette konsollen i produksjon slik at den kan slippes på det amerikanske markedet i november.

I mens kan man stikke innom www.infiniumlabs.com og følge med på utviklingen.

Stikkord: gamecube, playstation, spilltester, xbox