PS3 illustrasjon

Annonse


Flere Playstation 3 rykter

PS3 illustrasjonDet er temmelig sikkert at Playstation 3 kommer til å bruke Rambus teknologi til hurtigminnet. Og sannsynligvis vil dette bety at de bruker 3,2 GHz versjonen som kalles «Yellowstone» og som nettopp er lisensiert av Sony.

Når det gjelder prosessorkraft er det meste rykter. PS3 er ventet å bruke PowerPC prosessorer på 4 GHz. Men spørsmålet er hvor mange av disse som kommer til å havne i boksen.

I følge Geek.com kommer konsollen til å ha åtte prosessorer som blir tilegnet spesifikke oppgaver, og hver av disse kommer til å disponere minst 64 MB ram hver. Dette høres ut som ganske lite minne, men tiden vil vise om det er noe i ryktene.

Grafikk

Hvilke brikker som skal brukes til grafikk og lyd er det ikke sagt noe om. Lyden får ikke like mye oppmerksomhet som grafikkbrikken(e).

Til PS2 utviklet Sony en egen grafikkprosessor. Dette blir nok for dyrt med dagens teknologiske nivå, så det forventes at Sony kommer til å få hjelp av eller overlate jobben til enten Nvidia eller ATI.

Uansett hva som kommer til å gjemme seg inni Sonys neste spillkonsoll, ser det ut til å ville overgå det meste av både PC-er og konsoller.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse