Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Jobs-autograf skaper kaos

En autograf av Apple-grunnlegger Steve Jobs oppnår skyhøye bud i en nettauksjon, og overgår en rekke historiske skikkelser.

Jobs Steve
Autografen er skrevet på et eksemplar av den første utgaven av Macworld Magazine, og har ligget til salgs på eBay en tid.

Vi har ikke funnet ut hva det eksakte siste budet ble på, men det lå godt over 5.500,- kroner. Dette har sjokkert flere autografsamlere.

Historisk

I følge Michael Hecht som er leder for The Universal Autograph Collectors Club, er dette lagt over forventet.

Autografsamlere betaler opp til 7.000,- kroner for en autograf av George Washington, men vanligvis ikke over 4.000,-. En autograf av Amerikas første milliardær, John D. Rockefeller går for maks 3.500,- kroner.

-Han har kanskje oppnådd kjendisstatus, sier Hecht til C|Net News, -men du ser ikke akkurat 5.000 jenter som prøver å komme seg inn i bilen hans når han går fra jobb.

Bedre enn Bill

Apple har ikke kommentert denne saken, men noterer seg sikkert med en viss fryd at en signert utgave av Bill Gates’ bok «Road Ahead» ikke er verdt mer enn 150,- kroner.

eBay har for tiden også en auksjon på gang med en utgave av Wired Magazine signert av Steve Wozniak som kun er verdt 1.200,- kroner.

Stikkord: Maskinvare, programvare