Julegave

Annonse


Jule-netthandel fordoblet

JulegaveDette skriver DN.no.

I følge nettstedet var det de trauste gjengangerne bøker, musikk, data og underholdningselektronikk som drev salget.

– Jeg er strålende fornøyd. Økningen i forhold til ifjor ser ut til å bli mellom 60 og 70 prosent, sier Jan Santocono i Marios Musikk i Harstad til DN.no. Denne butikken var blant de som kunne telle penger på julekvelden.

Bokkilden doblet

Bokkilden, som er størst på nettsalg av bøker her i landet, kunne konstatere en fordobling av salget de to siste månedene i året, sett i forhold til samme periode i 2001.

På forhånd ble det spådd at rundt ti prosent av julehandelen totalt i år ville foregå på nettet. Om dette har slått til, er for tidlig å si. Men de første prognosene tyder på at dette kan bli resultatet.

Få klager

Vi kan ikke vise til noen statistikk på området, men det er et faktum at vi ikke har mottatt en eneste e-post med klage på nettbutikker – verken i romjula eller etter jul. I fjor og året før var det svært mange som ville fortelle oss at julegavene de kjøpte på nettet ikke kom fra til julaften.

Dermed kan det virke som om nettbutikkene langt på vei har løst de logistiske problemene de tidligere slet med.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse