S55 siemens

Annonse


Julenissen uten Siemens S55

S55 siemensFra Siemens får vi opplyst at det er lenge siden de har merket et tilsvarende sug i markedet etter en ny modell. Flere steder skal kunder ha tegnet seg på liste for å bli blant de første som kan ta den lille fargetelefonen i bruk.

Forsinket

Nå kan det se ut som om de må belage seg på å vente. Kunder vi har snakket med har fått beskjed om at de må belage seg på å vente til etter nyttår. Siemens klarer rett og slett ikke å levere i tide.

Noen telefoner i romjula

Ved Siemens håpet man helt inntil i går at telefonene skulle være i butikk før jul, men det er nå klart at så ikke vil bli tilfelle. – Telefonen blir en uke eller to for sein men vi ser ikke noen dramatikk i dette, sier Even Amdal i Siemens til ITavisen. Vi leverer en del telefoner i romjula og er klar for fullt kjør i januar.

Ingen juleferie i Siemens

For Siemens har årets siste kvartal vært det beste noen sinne. – Vi har solgt enormt mye av A50, C55 og M50, men har manglet en «high-end»-telefon. Nå merker vi at det er et enormt sug etter S55, og det er moro, sier Amdal. Siemens har mottatt store bestillinger og produserer for fullt hele julen.

Blitzmobil

Siemens S55 er en liten telefon med fargeskjerm, Java og MMS. Den har bluetooth og MMS, og leveres med kameramodul som standard. Dette er også det første mobilkameraet med blitz.

Prismessig kommer S55 gunstig ut. Funksjonene tatt i betraktning vil dette med en pris på ca. 4.000 kroner bli den rimeligste telefonen i klassen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse