sms gule sider

Annonse


Gratis SMS fra Telefonkatalogen

sms gule siderEn SMS koster normalt fra 70 øre til en krone. Men sender du den fra telefonkatalogen.no eller gulesider.no betaler du ingen ting. Forutsetningen er at du registrerer deg med epostadresse og personnummer.

Fyll ut og send

Sitter du ved en PC med internettforbindelse er det en smal sak å sende SMS. Du har ett felt der du skriver mottakerens telefonnummer og et annet der du skriver meldingen din. Et øyeblikk etter dukker meldingen opp på mottakerens telefon.

For få år siden var det utenkelig å sende tekstmeldinger fra telefonkatalogen…

Begrensninger

Men noe fullverdig SMS-tilbud er det ikke. For det første er meldingen begrenset til 100 tegn. Dernest kommer at du ikke kan sende meldingen til flere mottakere i en gruppe. Du kan selvsagt heller ikke motta SMS via denne tjenesten. Vi forsøkte, og fikk et kryptisk svar om at 0 var funnet, men at man hadde 17 (?) jeg kunne forsøke å nå. Noen fellesnevner for disse 17 fant jeg ikke. Her var epostadresser, bergensere, hedemarkinger og mye annet rart.

Fullt navn

En annen bakdel med de gratis SMS-ene fra Gule Sider er at de sendes med 2007 som avsender. Mange sletter kategorisk all post som ikke kommer fra kjente telefonnummer, uten en gang å sjekke hva meldingene gjelder. Inne i meldingen står riktig nok navnet til avsenderen. Navnet som dukker opp er det navnet du er registrert med i folkeregisteret.

Reklame

Men med tanke på at du ikke betaler noe for å sende disse meldingene så er løsningen slett ikke dum. Men du får bare sende fem meldinger per dag, og bakerst i meldingen hekter Gule Sider seg på med reklame for sitt gratistilbud.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse