Microsoft plus

Annonse


XP-mediapakke i januar

Microsoft plusI januar skjer det mye i Windows XP-verdenen. Ikke bare lanseres Windows Movie Maker 2 og Media Player 9 den 7., men også en nytt programvaresett spesielt ymtet på å gi brukerne bedre muligheter for å behandle og oppleve film, bilder og musikk.

Nye verktøy

Media-pakken er en del av Microsoft Plus-programserien, og stiller med nytteprogrammer for å lage foto-etiketter til CD-er, deling av musikk-bibliotek for flere brukere, nye konverteringsprogram for MP3, WAV og WMA (Windows Media Audio) til Windows Media Player 9, og en ny synkroniseringsapplikasjon for Pocket PC 2002.

Dette vil ifølge CNet News være Microsofts første programvare-produkt som selges i nedlastbar utgave. Prisen vil i USA ligge på $19.95, men hva en eventuell norsk versjon av programpakken vil koste er foreløpig ukjent.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse