Nokia 7650

Annonse


Prostitusjon med kameramobil

Nokia 7650Telefoner utstyrt med digitalkamera og meldingssystemer hvor brukerne kan sende bilder til hverandre er erklært en stor suksess. Og anvendelsesområder går kanskje også utover det mange hadde sett for seg.

For eksempel har japansk media den siste tiden fattet interesse for såkalte puchi-iede, eller mobil-prostituerte skolejenter, skriver teknologibladet Wired. Dette er en ulovlig form for prostitusjon, som politiet har store vansker med å kontrollere.

Bedre valgmuligheter

Tenåringsjenter fra 13 år og oppover setter opp avtaler med eldre menn over mobiltelefonene sine, og finner en ny form for trygghet i å først kunne se bilder av potensielle kunder.

– Alle vennene mine har telefoner med kamera, så når noen sender meg et bilde av en kjekk kar hun har møtt, kan jeg bestemme meg utfra bildet. Har han ikke et snilt ansikt, trenger jeg ikke møte ham, forklarer en 16-åring Tokyo-jente.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse